Der hilfsbereite Mann / The Helpful Hubby / A segítőkész férj

made by Violini


Ich sehe meinen Mann vor mir, wie er mir hilfsbereit die gewünschte Farbe aus meinem Stickgarnkasten sucht und dazu Perlen in passenden Farben sortiert... :o)
Obriges hübsche Textilbild wurde von Violini, einer ungarischen Geigenspielerin als Geschenk für ihren Mann genäht (angeblich hat er glücklicherweise Sinn für Humor).I see my husband as he is searching for an exact coloured thread I asked for in my stitching case, then sorting the matching pearls *lol*.
The nice quilt above was made by a hungarian violin player as a present for her hubby (she wrote that he has a sense of humour).


Látom a férjemet, ahogy segítőkészen kutat a hímzőfonalaim között az általam kívánt szín után, majd összeválogatja hozzá a tökéletesen harmonizáló gyöngyöcskéket is :o) ...
A fenti szép textilképet Violini varrta a férjének névnapi ajándékként. Állítólag megvan hozzá a humorérzéke... (És ha tudnám, hova kell a html kódban pötyögni, nem kellene ezt a hosszú linket ide biggyeszteni, ha nem csak arra szép Violini szóra kellene kattintanotok.)

1 Kommentar:

Zelnice hat gesagt…

Azt úgy kell,hogy kijelölöd a szöveget amihez a linket akarod csatolni, ráklikkelsz a menüsoron a pici zöldes golyóra (földgömb szeretne lenni),megjelenik egy kis ablak, amibe aztán szépen beilleszted a html-kódot.

Related Posts with Thumbnails